Van persoonlijke kennismaking tot website en app

We beginnen met een kennismakingsgesprek op jullie club waarbij een demonstratie wordt gegeven van de mogelijkheden en het beheer van de website en de app. We kunnen dan meteen de wensen inventariseren en eventueel al een aantal foto's maken die gebruikt kunnen worden voor de eerste versie van de site. Als jullie kiezen voor Club-Site gaan we snel aan de slag, meestal binnen twee weken.

Ontwerp

Er wordt gevraagd naar gewenst kleurgebruik, lettertypes en goede en slechte voorbeelden van andere websites. Met de wensen en eisen in het achterhoofd wordt een ontwerp gemaakt voor de club.


Bouw

Na goedkeuring van het ontwerp wordt de website gemaakt en geplaatst op een test server.

Indien gewenst wordt een basis inhoud structuur aangeboden, gebaseerd op de ervaring van andere club websites.

 

Inhoud invoeren

Er wordt op jullie club een instructie gegeven hoe de website vervolgens gevuld kan worden.

De (aangeleverde) structuur wordt dan door de club zelf voorzien van passende inhoud: pagina's, nieuws, agenda, foto's, etc.

 

Testen

Als alles ingevoerd is op de test server, dan kan de website getest worden.

Werkt alles naar behoren? Is de informatie duidelijk ingedeeld? Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een test groep, bijvoorbeeld met collega's en ouders.

 

Live zetten

Zodra alles naar tevredenheid is, kan de test omgeving overgeplaatst worden naar het website adres van de club. U hoeft hier zelf niets voor te doen, alles wordt voor u geregeld.

Vanaf dat moment kan de buitenwereld ook de nieuwe website en app bekijken.

 

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op voor een afspraak of demo!

Meteen bellen kan ook: 070 220 5786.