Sociale media

Omdat je wellicht ook via Social Media communiceert, is het fijn om zonder enige moeite de laatste berichten van Facebook en twitter op de website te tonen.
Het is mogelijk om op verschillende pagina's een Twitter blokje te plaatsen. Daarin worden dan automatisch de laatste berichten getoond, of de berichten met een bepaald onderwerp of van een bepaalde afzender. Bijvoorbeeld van een groep of docent.

 

Je kunt ook een Facebook blokje plaatsen, met automatisch de laatste berichten van bijvoorbeeld de Facebook pagina van de club.

 

Als je wilt dat mensen snel naar de Facebook en Twitter pagina's gaan, dan kun je eenvoudig linken naar je eigen sociale media: je geeft in het beheersysteem eenmalig je gebruikersnaam op en de iconen verschijnen vanzelf op de goede plek op je website.

 

 

Wil u dat uw bezoekers de inhoud van de website delen? Dat kan optioneel heel eenvoudig met de speciale iconen aan de zijkant of onderkant van je website. Met een simpele klik staat uw inhoud op Facebook, Twitter of andere sociale media. Of stuur via de website een bericht per email.